Qui som?

Andorra Chapter Principat d’Andorra, és una agrupació local oficial de propietaris de motos Harley-Davidson® a Andorra. Formem part del H.O.G® ( Harley Owners Group), una organització internacional de les més grans del món. La nostra finalitat és promoure activitats responsables relacionades amb les motos Harley-Davidson® pels socis del Chapter, adoptant una filosofia allunyada de afiliacions polítiques i religioses. Per ser soci del Chapter és imprescindible ser primer soci del H.O.G.® i seguidament pagar una quota anual al Chapter. D’aquesta manera els socis del Chapter tenen accés a tots els esdeveniments que organitza: festes, concentracions, sortides, entre altres. Participar a les activitats de l’Andorra Chapter és sinònim de diversió i amistat, en un ambient familiar i de respecte mutu, on preval l’interès pel motociclisme segur i l’amor per les H-D®. El H.O.G® precisa que tot Chapter tingui un distribuïdor patrocinador (Dealer) i una estructura organitzativa.

A continuació us presentem la nostra directiva:

Concessionari  Patrocinador (Dealer) Harley-Davidson™ Andorra, en nom d’ Automòbils Pyrénées, SAU. Director: Acata l’Acta de Constitució, celebra reunions del Chapter i coordina les responsabilitats dels distints càrrecs directius del Chapter.

Responsable: Edmilson Carames Bueno

Subdirector S’encarrega de promoure l’ afiliació, així com la seva orientació i retenció, i manté als socis del Chapter informats dels programes del H.O.G

Responsable: Jonathan Carames Alcalà

Secretari S’encarrega d’administrar i mantenir actualitzades les actes de les reunions, els informes financers anuals, els informes dels socis en membres.hog.com, la documentació relativa a qüestions legals i d’assegurances, als anuncis  d’esdeveniments i qüestions de l’afiliació.

Responsable: Xavier Lacour Moncau

Tresorer  S’encarregarà de recaptar els fons del Chapter  i d’utilitzar-los per fer pagaments, així com informar mensualment al Director del Chapter i al concessionari de les transaccions financeres , així com de complir tots els requisits de notificació i constatació d’ingressos.

Responsable: Aitor Alava Diez

Vocals

Responsables: Beatriz Fernandez Mora i Xavier Pla Garcia Moya

Contacta amb Chapter Andorra

    Accepto que Harley® Andorra utilitzi les dades facilitades en aquest formulari en base a la política de privacitat d'aquest lloc web.

Fet amb ❤︎ des d'Andorra